Cabinet Avocat Adina Onica – Specializat în Dreptul Familiei & Divorț

Sună pentru o discuție consultativă despre speța ta

Cabinet Avocat Adina Onica - Dreptul Famiei & Divort

Cabinetul de avocatură Adina Onica este specializat în cazuri de divorț, dreptul familiei și pensie alimentară. Suntem pregătiți să te asistăm în instanță pentru obținerea celei mai bune soluții, grație experienței noastre de-a lungul celor peste 20 de ani de activitate în domeniu, cu sute de procese câștigate și cu rezultate dovedite în litigiile complexe privind raporturile de familie.

Atunci când una sau ambele părți dintr-o căsătorie sunt hotărâte să divorțeze, cele mai multe neînțelegeri apar cu privire la următoarele elemente: partajul bunurilor, pensia alimentară, situația juridică a copiilor rezultați din căsătorie, custodia copiilor, locuința copiilor după divorț sau programul de vizitare a copiilor. 

 

Te afli într-una din următoarele situații? Te invit să mă contactezi:

 • Te gândești să divorțezi și vrei să-ți pregătești cea mai bună strategie, o să înțelegeți ce rezultate vei putea obține și cât va dura?
 • Cauți un avocat experimentat pe dreptul familiei, care să înțeleagă toate spețele referitoare la divorț: partaj, custodie copii, pensie alimentară?
 • Ai fost la notar împreună cu partenerul și ai constatat că neînțelegerile sunt prea mari pentru divort la notar?
 • În ce constau drepturile și obligațiile cu privire la copii după divorț?
 • Ai primit citație de la tribunal că partenerul a deschis dosar de divorț în instanță și nu știi ce ai de făcut în acest moment?
 • Ai deja o hotărâre de divorț și dorești modificarea dispozițiilor cu privire la copii?

✔ Avocat Adina Onica, cu 22 de ani de experiență continuă​ în Dreptul Familiei

✔ Membru al Baroului București din anul 2001​. Reputație excelentă în domeniu

✔ Te asistăm în instanță, astfel încât să obții cea mai bună soluție în cazul tău

Arii de practică în domeniul Dreptului familiei – Cabinet Avocat Adina Onica

Divorțul implică decizii grele și stări emoționale dificile pentru ambele părți implicate. Specializarea noastră în divorțuri te va ajuta să înțelegi procedurile juridice, va limita stresul inerent si te va ajuta să eviți erorile pe care ai putea să le comiți pe parcursul procesului.

Contactează-ne să discutăm despre cazul tău sau lasă-mi datele de contact

Garantăm deplina confidențialitate pentru întreaga discuție, fie că alegi să lucrezi cu cabinetul nostru sau nu.

Cum lucram pentru cel mai bun verdict în cazurile de divort

Obiectivul tău este să obții cea mai bună decizie posibilă în procesul de divorț. Rolul nostru este să depunem toate eforturile în acest sens și să te reprezentăm în instanță la cele mai înalte standarde. Colaborarea începe cu o discuție deschisă cu privire la cazul tău, în care îți vom adresa toate întrebările necesare pentru a înțelege situația din toate punctele de vedere. Îți vom prezenta transparent variantele disponibile, folosind experiența noastră după cele peste 550 de cazuri câștigate. Ne vom asigura că folosim toate pârghiile legale și că respectăm termenele pentru fiecare acțiune în parte.

Cauți un avocat experimentat, cu rezultate dovedite în instanță? Cabinet Avocat Adina Onica

”Fie că vorbim de familii cu copii sau fără copii, cazurile de divorț au un nivel ridicat de stres pentru părțile implicate. Ajungi să te judeci contra celui cu care ai trăit până acum, iar rezultatul divorțului ți se pare imprevizibil. Specializarea noastră în domeniul Dreptului familiei înseamnă că vei beneficia de experiența noastră în cazuri similare, de bunele practici în domeniu, de cunoașterea în detaliu a legislației și a spețelor din domeniu. Îți vom explica pașii de urmat pentru a efectua corect si la timp demersurile necesare finalizării divorțului.

Valorile de bază ale cabinetului nostru sunt seriozitatea, respectul față de client, promptitudinea și pregătirea temeinică a cazurilor preluate. Te invit să programezi o consultație telefonică gratuită sau să ne scrii mai în detaliu despre cazul tău, folosind formularul de contact de pe site.”
Judge gavel with Justice lawyers, Business woam in suit or lawyer working on laptop and documents
Avocat
Adina Onica

Te invit să îmi lași datele tale și te voi contacta

Judge gavel with Justice lawyers, Businesswoman in suit or lawyer working on a documents

În urma discuției preliminare cu avocatul, vei obține răspuns la următoarele întrebări și la multe altele:

 • Cât durează un proces de divorț?
 • Acte necesare pentru divorț?
 • Din vina cui se va pronunța divorțul?
 • Numele soților după divorț?
 • Cu cine rămân copii după divorț?
 • Cum se va stabili custodia copiilor după divorț?
 • În ce condiții se poate obtine custodia exclusivă?
 • Care va fi programul de vizitare al copiilor?
 • Cine poate primi program de vizitare?
 • Cine va plati pensia de întretinere (alimentară) pentru copii?
 • In ce cuantum se stabilește pensia de întreținere?

Ai deja o hotărâre de divorț. Pot fi modificate dispozitiile acesteia ?
DA. Doar cu privire la măsurile luate cu privire la copii !

 • Se poate modifica felul custodiei?
 • Se poate modifica programul de vizitare al copiilor?
 • Se poate modifica cuantumul pensiei de întreținere (alimentare)?
 • Părintele obligat la plata pensiei de intreținere nu plăteste. Ce este de făcut?
 • Copii rezultați din părinți necăsătoriți au dreptul la pensie de întreținere?
 • Copilul devenit major poate primi pensie de întretinere? În ce condiții?
 • Părintele cu care locuiește copilul nu respectă programul de vizitare al celuilat părinte. Ce poți face?
 • Vrei să înscrii copilul la grădiniță iar celălalt părinte se opune. Ce este de facut?
 • Vrei să pleci cu copilul în vacanță în afara țării, iar celălalt părinte nu îsi dă acordul? Ce poti face pentru a obtine căt mai rapid documentele necesare prin instanță?
 • Vrei să muncești în altă țară, iar celălat părinte nu îsi dă acordul pentru plecarea copilului împreună cu tine. Ce poti face pentru a obtine o hotărâre a instanței?
Ioana Dobre
Ioana Dobre
IoanaD
Read More
Am avut o experiență extraordinară lucrând cu doamna Avocat Adina Onica pe parcursul procesului meu de divorț. De la prima noastră întâlnire, am simțit că am găsit pe cineva care mă înțelege și care este dedicat să mă sprijine într-o perioadă dificilă din viața mea. Profesionalismul și cunoștințele doamnei Avocat Onica sunt remarcabile. Ea a avut o abordare metodică și detaliată în evaluarea cazului meu, asigurându-se că toate aspectele legale relevante sunt luate în considerare. Am fost impresionată de modul în care mi-a explicat fiecare etapă a procesului de divorț, făcându-mă să înțeleg fiecare pas și implicațiile acestuia.
Elisabeta Stan
Elisabeta Stan
@Elisabeta
Read More
În calitate de mamă, una dintre cele mai mari îngrijorări ale mele este bunăstarea copiilor mei. Doamna Avocat Onica a înțeles și a respectat întotdeauna acest aspect, asigurându-se că interesele și nevoile copiilor sunt bine reprezentate în toate aspectele cazului. Eforturile sale neobosite pentru a obține un aranjament de custodie adecvat și înțelegerea tuturor aspectelor legate de îngrijirea copiilor au fost cu adevărat de neprețuit. Un alt aspect remarcabil al muncii doamnei Avocat Onica a fost abilitatea sa de a gestiona negocierile cu tact și cu înțelepciune. A fost capabilă să obțină un acord avantajos pentru mine și pentru copii, asigurându-se că nevoile noastre sunt satisfăcute în cel mai bun mod posibil.
Nicolae Serban
Nicolae Serban
@serby
Read More
În momentul în care am apelat la serviciile doamnei Avocat Onica, m-am simțit în sfârșit în mâini bune și înțelegătoare. Faptul că înțelegea importanța relației mele cu copiii și dorința mea de a le asigura un viitor fericit și stabil m-a ajutat să îmi recapăt încrederea și puterea de a lupta pentru drepturile noastre. Doamna Avocat Adina Onica a prezentat un nivel impresionant de cunoștințe juridice și experiență în cazurile de custodie. Ea a analizat atent fiecare aspect al situației noastre și a dezvoltat o strategie bine pusă la punct pentru a obține custodia copiilor. Am fost impresionată de nivelul său de pregătire și de atenția la detalii, ceea ce a dus la o prezentare solidă și coerentă a cazului nostru în instanță.
Previous
Next